Materiale de constructii la cele mai mici preturi

Alutherm este un magazin online care ofera tuturor celor interesati o gama diversificata de produse din categoria materiale de constructii si materiale pentru izolatii termice. O multime de oferte promotionale va asteapta pe website-ul Alutherm, indiferent de produsul comandat.

Materiale de constructii si termoizolatii

In magazinul nostru virtual se regasesc doua categorii, si anume: categoria materiale pentru constructii ce cuprinde o gama variata de materiale care se utilizeaza cel mai frecvent atat in constructii uzuale, cat si in constructiile industriale: otel beton, ciment la preturi reduse, bca, plase sudate, caramida, membrane bituminoase, panouri gard, tego, osb, tavan casetat, sistem gips carton, polistiren, europrofile sau tevi. Trei super oferte sunt disponibile pe Alutherm pe care nu trebuie sa le ratati. Fie ca faceti comenzile online, fie prin telefon, Alutherm vinde fier beton la cele mai mici preturi. Cu doar 2,35 lei puteti cumpara un kilogram de fier beton din magazinul nostru online. Pe langa aceasta super oferta, un sac de ciment Structo Holcim costa doar 16.50 de lei, iar metrul cub de cherestea poate fi achizitionat la pretul de 550 de lei. Pentru restul produselor comercializate de Alutherm, in functie de cantitatea comandata noi oferim discounturi substantiale.

Cea de-a doua categorie, termoizolatii, disponibila pe Alutherm este destinata materialelor pentru izolatii termice, instalatii de climatizare, ventilatie, aer conditionat si refrigerare: vata bazaltica, cochiili caserate, vata minerala, tuburi si placi Armaflex AC si AF, tubolit, cochilii de sticla, saltele lamerale sau Isover. Pe Alutherm aflati toate informatiile de care aveti nevoie cu privire la ce este intrebuintat fiecare produs pentru a stii ce cumparati.

Astfel, aflam ca cochiliile din vata bazaltica sunt folosite pentru hidroizolatie. Totodata, pot fi utilizate la izolarea instalatiilor de aerisire si de aer conditionat, a instalatiilor cazanelor de incalzire centrala, la izolarea recipientilor de apa calda si la schimbatoare de caldura.

Saltele lamera cu folie de aluminiu sunt formate din placi taiate sub forma de lamele, cu fibre orientate perpendicular pe suprafata. Sunt utilizate pentru izolatia termica si fonica a echipamentelor de distributie a caldurii: boilere, rezervoare, conducte si sisteme de ventilatie, alte suprafete curbe. De altfel, izolatie cu vata minerala se poate realiza doar prin intermediul acestor saltele lamera.

Armaflex reprezinta izolatia elastomerica flexibila cu multiple aplicatii in domeniile aer conditionat, incalzire si sanitare. Asigura prevenirea aparitiei condensului datorita structurii materialului pe baza de celule inchise. Conductivitatea termica scazuta ofera o economie reala de energie emisiile de dioxid de carbon.

Afli toate informatiile de care ai nevoie pentru constructia casei mult visate

Pe langa produsele care sunt comercializate de Alutherm, noi publicam frecvent materiale utile care contin informatii despre cum poti sa construiesti responsabil cu materiale de calitate, despre cum poti sa economisesti bani daca te hotarasti sa iti izolezi casa, sau despre materialele necesare pentru izolarea termica. In cateva cuvinte, daca treceti pragul magazinului nostru virtual, cu siguranta veti stii mai bine cum sa va construiti casa mult visata si sa economisiti o suma importanta de bani.

Pentru mai multe informatii va asteptam sa ne contactati telefonic la numarul 0725 469 973 sau sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@alutherm.ro. Firma noastra are sediul in judetul Ilfov, dar produsele comercializate de noi pot fi distribuite in orice localitate din Romania.

Inapoi la blog..