Alutherm - distribuitor de materiale pentru constructii si termoizolatii

Pentru persoanele care doresc sa isi modernizeze locuinta sau au de gând sa isi construiasca una noua, alutherm comercializeaza o gama variata de produse din domeniul materialelor de constructii si termoizolatii la preturi promotionale.

Un magazin virtual care va asteapta cu cele mai bune oferte s-a deschis special pentru cei care doresc sa isi construiasca o casa sau sa o modernizeze. Pe site-ul alutherm.ro gasiti o gama variata de produse din domeniul materialelor de constructii, si anume: otel beton, caramida, plasa de gard, plase sudate, membrane bituminoase, bca, ciment, panouri gard, tego, osb, tavan casetat, sistem gips carton, membrane, polistiren, europrofile sau tevi. Iar in ceea ce priveste distribuirea de materiale pentru izolatie termica, instalatii de climatizare, ventilatie, aer conditionat si refrigerare, alutherm comercializeaza: tuburi si placi, tubolit, cochilii caserate, saltele lamelare fabricate de Rockwool, producator vata minerala, Isover.

Dar sa vedem care sunt cele mai bune oferte la produsele pe care le comercializam si pentru ce sunt utile aceste materiale:

1. Materiale termoizolante

alutherm ofera celor interesati trei tipuri de materiale la cele mai bune preturi, care pot fi achizitionate online:

- cochilii caserate - aceste produse din vata bazaltica/de sticla au forma de cochilii sau lamell si au mai multe intrebuintari, fiind ambalate la cutii, si sunt folosite la izolare termica a locuintelor: la instalatiile de apa calda, la instalatiile de incalzire centrala, la instalatiile de apa fierbinte si a conductelor de aburi.

- saltea lamelara cu folie de aluminiu Rockwool sunt fabricate din vata minerala bazaltica, fiind hidrofizate in masa. aceste saltele produse de Rockwool sunt alcatuite din placi taiate sub forma de lamele, cu fibre orientate perpendicular pe suprafata. aceasta dispunere perpendiculara a fibrelor mareste rezistenta produsului la compresiune si incarcari mecanice.

- armaflex - reprezinta o izolatie flexibila si multifunctionala pentru instalatii de aer conditionat, incalzire si instalatii sanitare. asa cum ii spune si numele, armaflex este o izolatie elastomerica flexibila cu o multime de aplicatii in ceea ce priveste aerul conditionat, incalzirea si domeniul sanitar. armafelx se intrebuinteaza pentru prevenirea aparitiei condensului datorita structurii materialului pe baza de celule inchise, iar conductivitatea termica scazuta ofera o economie mult mai mare de energie si reduce emisiile de dioxid de carbon.

2. Materiale constructii

O gama diversificata de produse in ceea ce priveste materialele de constructie sunt disponibile in magazinul virtual alutherm.ro, iar in functie de cantitatile comandate firma noastra ofera discounturi substantiale. Dar pentru o oferta completa cu privire la produsele comercializate de site-ul nostru, ne puteti contacta la numarul de telefon 0724.469.973 sau la adresa de e-mail office@alutherm.ro.

Totodata, alutherm - termoizolatii si materiale de constructii, vine in sprijinul clientilor sai cu super oferte, pe perioade limitate, asa ca va recomandam sa profitati de ele. De exemplu, pâna la sfârsitul lunii august, in magazinul nostru virtual avem trei promotii, si anume: ciment la doar 16,50 ROn sacul, cherestea la 550 de RON mc si otel beton la 2,35 RON kg.

Inapoi la blog..